Search
  • Vuohennylkijä

8. Nibis-Garmaran vedet

Updated: Mar 17

Voin ilokseni ilmoittaa, että olen julkaissut uuden singlen. Kaiketi lähinnä psykedeelistä-, stoner-, tai space rokkia edustava instrumentaali on kuin pulahdus kaukaisen eksoplaneetan happamaan ja kirkkaaseen lampeen. Rantavedessä kelluessasi voit katsella pääsi yllä kaartuvaa vierasta tähtitaivasta ja siellä näkyvää meteorisadetta.


Jabagauza on Apodictian tapaan yhden miehen yhtye, joten kaikki kuulemasi on peräisin allekirjoittaneen aivoista ja sormista. Alunperin tarkoituksenani oli julkaista kokonainen EP, mutta akuutti kiinnostus tätä sivuprojektia kohtaan ei kantanut kovin pitkälle. Äänitin toisenkin, melko The Doors -henkisen kappaleen, mutta siitä ei tullut kovin hyvä. Alkuperäisenä visionani oli laatia nelibiisinen levy, jonka outrona nyt julkaisemani kappale olisi toiminut. Muissa kappaleissa olisi ollut mukana myös laulu. Jabagauza saa nyt kuitenkin tässä vaiheessa jäädä muhimaan, sillä tällä hetkellä suuntaan musikaalisen tarmoni Apodictian uuden levyn työstämiseen. Työtä on vielä valtavasti, mutta olen jo päässyt kohtalaisen hyvin vauhtiin. Jo tässä vaiheessa voin sanoa varmaksi, että tuleva levy tulee olemaan joka tavalla valtavan paljon parempi kuin debyytti-EP.


Biisi on kuultavissa Youtubesta alla olevasta linkistä. Jos pidät kuulemastasi, voit tykätä bändistä Facebookissa. Jos pidät kuulemastasi aivan valtavasti, voit ostaa digitaalisen version kappaleesta Bandcampista haluamallasi summalla. Rahat menevät taiteellisen prosessin kehittämiseen ja ylläpitämiseen.


https://www.youtube.com/watch?v=n9JCjwb-_1s&t=0s

https://jabagauza.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/jabagauza/

31 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now