Search
  • Vuohennylkijä

7. Videoiden paluu

Updated: Jan 25

Ihminen on tavattoman laiska. Pienestäkin hommasta saa tehtyä valtavan vaivalloisen, kun sitä alkaa lykkäämään. Blogi on ollut toiminnassa elokuulta asti, mutta vasta nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja ladattua YouTubesta poistetut videot uudelleen kaiken kansan nähtäviksi. Eihän tämä nyt ylitsepääsemättömän iso homma ollut, kun vain viitsi tehdä. Jokunen ihminen on jo kysellytkin, että milloin aion laittaa videot uudelleen nettiin. Linkit löydät blogin yläpalkin kohdasta Videot.


Puolustukseni sanon, että yritin kyllä ladata videot BitChuteen jo elokuulla, ja yritin toisenkin kerran. Jostakin kumman syystä tämä ei kuitenkaan onnistunut, enkä keksinyt oikein toistakaan järkevää videopalvelua, joten homma jäi roikkumaan. Hiljattain huomasin, että vika oli videotiedostojen nimissä olevissa ääkkösissä, joita sivu ei ymmärtänyt. Nyt videot ovat taas katsottavissa, vaikkakin ääkkösten poistonkin jälkeen vaadittiin hieman säätöä, että homma onnistui. Sananvapauden tosissaan ottava ja avomielinen BitChute oli luonteva valinta vaihtoehtoiseksi videopalveluksi, ja sinne jotkut muutkin poliittisesti epäkorrektit ovat siirtyneet YouTubesta bannaamisen jälkeen. Huono puoli BitChutessa palvelun lievän kankeuden lisäksi on se, että videoiden (jo alunperin aavistuksen kehno) kuvanlaatu otti näköjään hieman damagea latauksen yhteydessä. Tough shit, ei voi mitään.


En ollut katsonut videoitani YouTubesta saamani häädön jälkeen. Kun nyt tarkastelen niitä jokusen kuukauden aikana kertyneellä jälkiviisaudella, voin ilokseni todeta, että en muuttaisi paljoakaan. Totta kai asiat on aina mahdollista muotoilla paremmin, mutta en koe puhuvani missään kohtaa varsinaisesti läpiä päähäni. Seison siis sanojeni takana edelleen. Etenkin alkupään videoissa esiintyminen on aika pökkelömäistä, mutta tekemällähän sitä oppii.


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Suurista puutteistaan huolimatta maamme on kuitenkin verraten hyvä, ja vaikka Suomi ei EU:n takia olekaan puhtaasti itsenäinen valtio, voisi paljon huonomminkin olla.

0 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now